Om oss

Här kan du lära känna och läsa mer om oss på Hyrep Sverige. Vi består av ett erfaret team av experter på gräsklippare och kringtillbehör. Vi har arbetat med att både sälja och tillverka gräsklippare sedan tidigt 2000-tal.

Vårt team består av fyra kunniga medarbetare med varierande bakgrund. Vi har arbetat med allt från att tillverka gräsklippare, utföra service och reparation samt sälja och installera robotgräsklippare.

Opartiska tester och recensioner

Vårt huvudsakliga mål och fokus är att hjälpa våra besökare att hitta rätt klippare för sitt specifika behov. I takt med att el- och robotgräsklippare exploderat på marknaden de senaste åren så har också många seriösa och mindre seriösa aktörer börjat tillverka och sälja dessa maskiner.

Vi såg ett stort problem för konsumenter att veta vad man ska kolla på, hur man ska jämföra och även hur installationen går till av robotgräsklippare.

Där föddes idén till Hyrep Sverige. Vi utför djupgående tester, recensioner och sätter därefter betyg på Sveriges olika gräsklippare och trädgårdsredskap. Guiderna skrivs inte i direkt samarbete med någon enskild tillverkare och har därför betydligt större tillförlitlighet än en reklamfilm från en leverantör.

Vi utför alla våra testar på så sätt som produkten är tänkt att användas, och hjälper till med köptips och råd samt guider för hur installationen av dessa går till.

Möt vårt team

På vårt virtuella kontor möter du dessa stjärnor, vi har alla olika specialiteter men i kombination bildar vi en oslagbar trupp och anser oss kunna bidra med marknaden bästa och mest tillförlitliga tester.

Har du några frågor eller funderingar så når du oss enklast använda vårt kontaktformulär under kontakta oss. Det går även bra att maila någon av oss på våra personliga mailadresser nedan.

OBS. Vi kan endast svara och hjälpa till med frågor som rör vår verksam, våra tester eller vår sajt. Vi kan inte svara för tillverkaren eller hjälpa till med servicefrågor.

Pernilla Stenström

Pernilla Stenström

Produkttestare

Pernilla är utbildad maskiningenjör och har även mångårig erfarenhet som produktansvarig där hon arbetat med att kvalitetssäkra och ta fram nya modeller av robotgräsklippare.

Mail: Pernilla@hyrep.se

Oliver Lahti

Senior produkttestare

Oliver arbetar som senior produkttestare hos oss på Hyrep och har tidigare sålt och servat robotgräsklippare i över 9 års tid. Det finns ingen som märker detaljer som Oliver.

Mail: Oliver@hyrep.se

Kenny Palm

Kvalitetsgranskare

Kenny är utbildad civilingenjör och drev under 7 års tid ett eget företag som tillverkade och sålde robotgräsklippare. Bolaget såldes och sedan 2021 ingår han i vårt team som kvalitetsgranskare.

Mail: Kenny@hyrep.se

Johannes Bratt

Verksamhetschef

Johannes har ägnat näst intill hela sitt vuxna liv åt att arbeta med gräsklippare och trädgårdsskötsel. Han har över 30 års erfarenhet i branschen och arbetar som verksamhetschef hos oss på Hyrep.

Mail: Johannes@hyrep.se