Verkstad

Vi på Hyrep är specialiserade på service och reparation av trädgårdsprodukter från Husqvarna, Gardena, McCulloch, Klippo, Partner och Jonsered. Vi förstår vikten av att ha fungerande och väl underhållna trädgårdsverktyg för att hålla din trädgård i bästa skick året runt.

Vi erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa dig att hålla dina verktyg i toppskick. Vår service inkluderar reparationer, underhåll och felsökning av en mängd olika trädgårdsprodukter, inklusive gräsklippare, trimmers, motorsågar och häcksaxar.

Vi vet att det är viktigt att ha en pålitlig robotklippare som fungerar felfritt under hela säsongen. Därför erbjuder vi också en vinterförvaringstjänst för din robotklippare. Vår vinterförvaringstjänst innebär att vi tar hand om din robotklippare under vintern för att säkerställa att den fungerar perfekt när våren kommer. Vi rengör och servar din robotklippare, och ser till att den förvaras på ett säkert och lämpligt sätt.

Vår felsökningstjänst för robotklippare kostar endast 625 kr. Detta är ett prisexempel på vad vi kan erbjuda. Om du har några problem med din robotklippare, kontakta oss så hjälper vi dig att identifiera problemet och hitta en lämplig lösning. Vi arbetar hårt för att ge våra kunder bästa möjliga service, och vi är alltid glada att hjälpa till med alla frågor eller problem som du kan ha.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ service och reparation av robotgräsklippare till rimliga priser. Vi använder bara originaldelar i våra reparationer och ser till att varje verktyg är i perfekt skick innan det lämnar vår verkstad. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda en professionell och tillförlitlig service varje gång.

Så om du behöver hjälp med din trädgårdsprodukt, oavsett om det är en Husqvarna gräsklippare, en Gardena häcksax eller en Jonsered motorsåg, tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid glada att hjälpa till med alla dina trädgårdsrelaterade behov.

För att boka så kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär här.